ISPORUKA

bebi oprema, online prodavnica, Bebaclino

Pri svakoj porudžbini veoma je bitno da adresa bude potpuna i tačno navedena radi najlakše i nesmetane dostave. Neophodni podaci za isporuku su IME I PREZIME PRIMAOCA, ULICA I BROJ, kao i broj stana, sprat i ukoliko na interfonu piše drugo prezime, POŠTANSKI BROJ, GRAD I BROJ TELEFONA za isporuku. Broj telefona za isporuku mora da bude srpski ukoliko je isporuka na teritoriji Srbije. Kurirska služba ne prihvata strane brojeve a bez validnog broja nije moguće slanje porudžbine. 

Poručeni proizvodi će biti isporučeni posredstvom kurirske službe BEX u roku od 5-10 radnih dana. Ukoliko Vam je proizvod potreban u kraćem vremenskom roku budite slobodni da nam naznačite odgovarajući najkasniji datum za isporuku. U tom slučaju kontaktiraćemo Vas u dogledno vreme ukoliko nismo u mogućnosti da ispunimo zahtev. 

Napomena se ne odnosi za usluge dostave koja se vrši od strane trećeg lica.

Kuriri BEX kurirske službe (eksterna firma koja vrši dostavu robe za nas), pošiljke donose na adresu u vremenskom periodu od 8h do 19h radnim danima. Kurirska služba ne vrši dostavu vikendom. . U manjim mestima isporuka je samo određenim danima.

Kurirska služba pokušaj uručenja paketa vrši dva dana za redom. Veoma je bitno da im se javite na telefon kada Vas pozovu i dogovorite isporuku.

Sve porudžbine se šalju opcijom danas za sutra. Na dan isporuke od kurirske službe dobijate poruku sa brojem pošiljke, tačnim iznosom otkupnine i poštarine. Takođe i od nas dobijate poruku dan pre isporuke kako bi mogli istu da očekujete u toku sutrašnjeg dana. 

Za sve nejasnoće, nepravilnosti i pitanja vezana za isporuku možete da kontaktirate Bex call centar na sledeće brojeve telefona : 0116555000 , 0663555000 , 069640640 . Dovoljno je da kažete ime i prezime primaoca.

POŠILJKE ZA INOSTRANSTVO

Minimalan iznos za slanje van zemlje su proizvodi u iznosu od 6000 rsd. Poštarina je fiksna za zemlje regiona i iznosi 1990rsd kao i za sve ostale zemlje u iznosu od 2990rsd. Iznos poštarine se pojavljuje u korpi. Plaćanje celokupnog iznosa je standardnom platnom karticom. Nije moguća opcija plaćanje pri preuzimanju za pošiljke van zemlje. Ukoliko se desi da ne možete da označite polje za Uslove kupovine znači da neki od podataka u adresi nije ispravno unesen. Veoma je bitno da u adresi nema skraćenica kao i dodatne podlokacije. 

Slanje je poštanskom međunarodnom kurirskom službom. Paket stiže na kućnu adresu i ukoliko ne dođe do preuzimanja paket ostaje na čuvanju u pošti narednih 14 dana. Bitno je da naglasimo da pri isporuci može da dodje do dodatnih troškova carine i PDV-a koji se obračunavaju prilikom prispeća pošiljke u zemlju odredišta. Kupac je dužan da se raspita o uslovima i pravilniku istih od svoje carinske službe pre izvršene porudžbine.  Od trenutka odlaska paketa sa carine Srbije sva odgovornost o isporuci prelazi sa Prodavca na Kupca. Kupac dobija broj paketa i nastavlja svu potrebnu komunikaciju u zemlji odredišta.  Vreme izrade i isporuke je oko 30 dana od dana poručivanja.

bebi oprema, online prodavnica, Bebaclino
×